zondag 6 januari 2013

500e Uitzending 'Carlo & Irene'


Zondag 6 januari bereiken Carlo en Irene een bijzondere mijlpaal: de 500e zondagmiddagbeleving. Deze bijzondere gebeurtenis kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom vindt er een glamourvolle awardshow plaats, waarin alle vrienden van de show een glaasje meedrinken en hapje mee-eten.

In december 2012 maakten Carlo en Irene in de uitzending al de nominaties bekend en via www.life4you.nl konden kijkers stemmen op de genomineerden. In totaal zijn er vier award-categorieën: 'Special Appearance', 'New BFF' (Best Friend Forever), 'Singing Diva' en 'No Show'. De gelukkige winnaars hebben sowieso één ding gemeen: ze hebben allemaal een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de afgelopen 500 afleveringen van 'Life4You'.

Carlo en Irene: "Iedere week is het weer spannend hoe een uitzending verloopt. Wie de gasten zijn en wat er onverwachts gebeurt. Dat maakt het programma na 500 afleveringen nog steeds verrassend en springlevend."

Tijdens deze feestelijke aflevering blikken Carlo en Irene ook terug op de hoogtepunten van de afgelopen 12,5 jaar. Het zondagmiddaggevoel van RTL 4 begon als 'Life&Cooking' in 2000 en ging in 2009 verder als Carlo & Irene: 'Life4You'.

Uitzending: zondag 6 januari tussen 17.25 en 19.20 uur bij RTL 4.

bronnen: GayKrant.nl / RTL.nl