donderdag 17 januari 2013

Mieke | Knallend 2013

COLUMN - Lieve lezers, zijn jullie net als Sylvie van der Vaart ook zo knallend het jaar 2012 uitgegaan ?! Huiselijk geweld is naar mijn bescheiden mening soms best geoorloofd dus wat Mieke betreft heeft die Meis-muts die klap gewoon verdiend. Welk deel van voetbalvrouw begrijpt ze anders niet ?! Je hoeft alleen maar mooi te zitten wezen, shoppen en af en toe klappen in een Bavaria- jurkje. Hoe moeilijk kan dat zijn ?! Na 10 jaar word je ingeruild voor een jonger en dommer exemplaar en dan pas kun je gaan nadenken over een eigen carrière. Aber das hatte die Sylvie naturlich nicht gewust.

Wie waarschijnlijk eindelijk weet dat hij de eenogige broekpaling prefereert boven de mossel is Paul Turner. De harige holnaadpiraat dook tijdens een feestje namelijk op aan de zijde van Spangas-acteur Hugo Kennis. Beide heren zijn 26 jaar en actief in het artiestenvak. Al zitten we daar in het geval van Paul natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig kan Hugo bij Paul heerlijk met zijn handen in het haar gaan zitten. Het zou dan wel fijn zijn als Hugo een liefhebber van rimmen is met echte stukjes chocolade. In ieder geval ontwikkelt hij bij iedere pijpbeurt genoeg haar op zijn tanden.

Wie daar waarschijnlijk ook wel een beetje last van zal hebben is beflappenzangeres Marianne Weber. De zingende kutkietelaar en haar vriendin Rita hebben besloten een nieuwe start te maken. Die zal alleen helaas zonder elkaar zijn. Aan, uit, aan, uit ... de dames maken er wel een potje van !! Ruim 14 jaar hebben ze lief en leed met elkaar gedeeld maar de moederkoek is nu echt op. Marianne kennende zal ze van deze definitieve breuk een mooie smartlap gaan schrijven. Kunnen we met z'n allen gezellig een potje gaan zitten janken.

Om te janken is trouwens het RTL5-programma 'Passie In De Polder'. Het is helaas geen nieuw avontuur van die clown en acrobaat, Bassie en Adriaan, maar in het programma worden mensen gevolgd die hun leven radicaal omgooien en kiezen voor een nieuw bestaan als pornoproducent. Mieke vindt dat deze mensen tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen daar het hier zwakbegaafde volwassenen betreft met een hopeloze natte droom. Soort van Gordon dus. Misschien dat het programma als voorspel dient voor producent Ewout Genemans. Deze brave blonde billenridder is al tijden vrijgezel en oogt alsof hij wel eens flink in zijn artiesteningang genomen wil worden.

Wie in zijn leven genoeg heeft genomen is Hans van der Togt. En dan slaat dit natuurlijk op mijn favoriete onderwerp, drank. De gedateerde glasbak vierde onlangs zijn 65e verjaardag, en daar moest natuurlijk op gedronken worden. Wat dat betreft is Heerlijk Helder Hansje een man naar mijn hart: een gelegenheidsdrinker met altijd wel een gelegenheid. Hebben we daarom een drankprobleem ?! Nee hoor, een probleem is het pas als de drank op is. En trouwens ... alcohol is geen probleem maar een oplossing !!

Wat dat betreft is Mieke het nieuwe jaar goed begonnen door ontelbare kurkjes te laten knallen. Dan is het toch fijn dat drank de kurk is waarop ik drijf. Daarom iedereen de natste wensen voor 2013. Proost !!

Dikke kus,  Mieke

bron: GaySite.nl