donderdag 17 januari 2013

Gay TV | Nieuwe Updates Themapagina

Iedereen voor wie het leven nog niet roze genoeg is, NU opgelet !! In 2012 meldden we al dat Uitzending Gemist een speciaal kanaal heeft waar alle TV-programma's met betrekking tot LGBT zijn verzameld. Graag wijzen we je erop dat de site weer bomvol nieuwe gay-gerelateerde programma's zit en dat er weer vanalles te zien valt. Speciaal voor jou zetten we de leukste video's alvast op een rijtje:

Oude Kaas en Doner Kebap
Henk Bres en Deniz Akkoyun gaan in 'Oude Kaas en Doner Kebap' samen naar Turkije om te onderzoeken of je in Istanbul als homo kunt leven. Daar ontmoeten ze onder andere de Turkse, en openlijk homo, modeontwerper Cemil Ipekçi.

Meldpunt
Meldpunt maakte een programma over homoseksuele ouderen, oftewel 'roze ouderen'. Ze worden met de nek aangekeken, mogen niet bij anderen aan tafel zitten, of worden soms expres met een rollator aangereden. Een aantal ouderen is aan het woord.

Uit de Kast
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Uit de Kast' komen twee homoseksuelen openlijk uit voor hun geaardheid. Opmerkelijk is dat ze allebei ook nog eens doof zijn. Zie hoe Mariska en Jelmer Hein uit de kast komen.

KRO Puberruil
De excentrieke Julia die met haar moeder op de Amsterdamse Wallen woont, ruilt met de strenggelovige Britt uit Mijdrecht. De puberruil zorgt voor een hoop opmerkelijke uitspraken over homoseksualiteit.

bron: Gay.nl