zaterdag 2 februari 2013

Nieuwe Flirt! - Groningen 2 maart 2013


In maart is het tijd voor de eerste Flirt! Groningen van 2013. Ben jij weer klaar voor een onwijs leuke avond vol met gave muziek, leuke en gezellige mensen en durf je je Flirt! skills weer uit kast te trekken ?! Op zaterdag 2 maart kun je hiervoor terecht in het Simplon Poppodium te Groningen.

Laagdrempelig
Flirt! is een laagdrempelig gay, lesbian and friends event in noord en midden Nederland. Tweeënhalf jaar na oprichting is Flirt! ondertussen uitgegroeid tot een begrip in noord en midden Nederland met zeven volledig uitverkochte edities.

Simplon
Ditmaal wordt Flirt! Groningen gehouden in het Simplon Poppodium. De locatie is met zorg uitgekozen en draagt, ondanks de vele ruimte die zij biedt, bij aan de persoonlijke en intieme sfeer die bij Flirt! belangrijk is. Feesten en Flirt!en in een van de twee zalen met diverse muziekstijlen. Ben je weer present en kom je een biertje drinken aan of op onze apres ski bar ?!

Markeer zaterdag 2 maart 2013 alvast helemaal roze in je agenda, want dan is het weer tijd voor Flirt! Tot op heden is Flirt! altijd in de voor- verkoop al uitverkocht geweest dus koop je tickets zo snel mogelijk online, in de voorverkoop via:  www.flirtgroningen.nl

bron: KamKrant.nl