donderdag 28 maart 2013

Beyoncé mengt zich in Homohuwelijk


Beyoncé heeft zich uitgesproken over het homohuwelijk via een van haar wereldberoemde songteksten.

De zangeres plaatste een foto van een handgeschreven briefje op internet. "If you like it you should be able to put a ring on it", is te lezen. Ze geeft aan voor het homohuwelijk te zijn.

De tekst komt uit Beyoncé's nummer 'Single Ladies' (If you liked it then you should've put a ring on it).

Ook bekende Amerikanen als Ben Affleck, Kate Walsh en Leonardo DiCaprio zijn voorstander van een huwelijk tussen twee mensen van hetzelf- de geslacht.

In de VS dienen dezer dagen meerdere zaken rondom het homohuwelijk bij het Hooggerechtshof. Daar wordt onder meer bekeken of er een grondwettelijk recht bestaat op homohuwelijken waardoor deelstaten deze niet mogen verbieden.

bron: Telegraaf.nl     


Beyoncé pleit voor Homohuwelijk

Beyoncé maakt zich hard voor het homohuwelijk. Op Facebook postte ze vlak na een zitting in het Amerikaanse Hooggerechtshof over het onderwerp, een handgeschreven berichtje.

"It's about TIME!!! #EQUALITY #MarryWhoYouLove", liet de zangeres eerder op de dag al achter op haar Facebookpagina. Twee uur later post- te ze een handgeschreven briefje met daarop: 'If you like it, you should be able to put a ring on it', een tekst uit haar megahit 'Single Ladies'. Met ‘#wewillunite4marriageequality !!", beëindigt ze het bericht.

De 31-jarige Beyoncé treedt met haar steun in de voetsporen van onder meer Clint Eastwood die zich onlangs ook uitsprak voor het homohuwe- lijk.

bronnen: Shownieuws.tv / YouTube - Vevo