woensdag 6 maart 2013

De beste Seksadviezen krijgen Vrouwen van Homo's


Homo's zijn niet alleen als gezellige vriend en kledijngdeskundige voor vrouwen onmisbaar, maar ook als adviseur op het gebied van de seks.

Jaren geleden kreeg ik als vrouw als sekstips van mijn homovriendje. "Want wie beter dan wij nichten weten wat een man het lekkerste vindt ?!", zei hij.

Ook VIVA heeft dat begrepen. Nadat ze vorige week schreven over waar vrouwen zelf geil van worden, laten ze deze week Reinder en Peter aan het woord.

Webiste WTF heeft een samenvatting gemaakt.

Aftrekken blijft een beetje aanklooien, want 't is lastig inschatten hoe iets voelt wat je zelf niet hebt. En dan zijn er ook nog eens 'eikelmannen' en 'schachtmannen'.

Tip van Reinder: Leg zijn hand op de jouwe, of kijk en noteer hoe hij het zelf doet. Ook als hij tijdens de seks al (te) lang tegen zijn hoogtepunt aanhikt, versnel je het proces als hij zichzelf naar de finish helpt.

Ook deze kaakbrekende taak bestaat in verschillende variaties. Sommige mannen willen het liefst dat je het hele zaakje erbij betrekt, anderen vinden het lekker als je zachtjes bijt (zachtjes !!) Volgens Peter maken de perfecte pijplippen de beweging die bij het woord 'heulen' hoort.

Ook heeft ie nog een goeie oefening: zuig hard aan een Calippo-ijsje, als ie uit het kartonnetje springt ben je geslaagd. Oh en dames: het is een misvatting dat je met je tong moet draaien. Want heeft een vagina een tong ?! Precies !!

Over het gebruik van de achteruitgang zijn de meningen sterk verdeeld, maar feit is dat de mannelijke g-spot daar wel ergens rondhangt. De prostaat kietelen: succes gegarandeerd als hij hem niet omhoog krijgt. Dus mocht je benieuwd zijn: rol de beste man op zijn rug en steek je vinger erin (richting navel). Reinder: "Als het goed is voel je al snel ergens om een hoekje een plat stukje. Maak met je vinger een 'kom hier'-gebaar". Bingo !!

Oh en meisjes: vergeet hem vooral niet af en toe aan te kijken. Je bent tenslotte de liefde aan het bedrijven.

bronnen: Seks.blog.nl / VIVA / WTF