donderdag 21 maart 2013

HOLY PlayGround | Because even Angels like to Party


HOLY PlayGround Productions is gespecialiseerd in de organisatie van stijlvolle evenementen. De tijd is nu aangebroken om het grote publiek kennis te laten maken met HOLY PlayGround. "Vanaf de laatste zondag van maart zal de gay scene van Nederland nooit meer hetzelfde zijn", aldus de organisatie. De lancering van een geheel nieuw maandelijks terugkerend evenement zal plaatsvinden in Bungalow 8 te Amsterdam.

"Wij breiden het huidige aanbod aan gay (friendly) evenementen uit, door middel van een uniek, gezond en geraffineerd evenement, dat zich richt op het segment van de Amsterdamse gayscene dat stijlvolle omgevingen op prijs stelt", aldus de organisatie. "Bezoekers bevinden zich tijdens HOLY PlayGround in een wereld vol glamour en mooie mensen in een van de populairste clubs in onze hoofdstad".

Wil jij je een VIP voelen voor een avond ?! Over de rode loper flaneren ?! Poseren voor de aanwezige fotografen en in stijl los te gaan op R&B, pop en latin house ?! Dan is HOLY PlayGround jouw feest !!

Because ... even Angels like to Party !!

HOLY PlayGround is een feest dat elke laatste zondag van de maand zal plaatsvinden in Amsterdam. De missie van het feest is om het beeld van de homoseksuele gemeenschap te handhaven door middel van de productie van een uniek, gezond en geraffineerd evenement. Het feest richt zich op het segment van de gay scene van Amsterdam dat stijlvolle omgevingen op prijs stelt en ervan geniet om all dressed up de stad in te gaan !!

bronnen: Gay.nl / HOLY PlayGround