zaterdag 6 april 2013

Garbage zet show stil voor huwelijksaanzoek Homoseksuele fans


Tijdens hun optreden in Detroit stopte de rockband Garbage hun show even om twee fans op het podium te vragen. Een van de twee fans maakte meteen van de gelegenheid gebruik om zijn vriend ter huwelijk te vragen.

Tijdens het optreden van afgelopen zaterdag nam zangeres Shirley Manson even de tijd om Scott en Dominic bij haar op het podium te roepen. Eerst vertelt de leadzangeres hoe Scott haar contacteerde via Facebook en haar liet weten dat zijn vriend ongelofelijk geweldig was. Daarna gaf ze Scott de microfoon en zei dat het podium voor hem was.

Scott aarzelde niet en ging op zijn knie zitten terwijl de zaal wild werd. "Vier jaar geleden toen ik je ontmoette, wist ik dat je de ware was", zo begon Scott toen hij de vraag stelde. Dominic twijfelde geen seconde en zei onmiddelijk ja.

Manson zei toen dat Scott wist dat Dominic de echte was toen hij erachter kwam dat zijn vriend ook, net als hij, muziek van Garbage in zijn platencollectie had zitten.

Garbage-frontvrouw Shirley Manson is al jaren een hevige voorvechtster voor HoLeBi-rechten. Zo heeft ze al meerdere keren het feit gehekeld dat Amerikaanse politici weigerachtig staan tegenover een openstelling van het huwelijk voor HoLeBi's.

bronnen: GayLive.be / YouTube.com