zondag 28 april 2013

Tweeling voor Homoseksuele ster 'Desperate Housewives'


                
USA  →  De Amerikaanse acteur Tuc Watkins, die in Desperate Housewives een homoseksuele buurman speelde, is bij talkshowhost Marie Osmond uit de kast gekomen. En dat is nog niet alles, hij vertelde Marie ook dat hij sinds kort de trotse vader is van een twee- ling: Catchen en Curtis.

De tweeling van de 46-jarige acteur is nu vier maanden oud en kwam ter wereld via een draagmoeder, meldt RadarOnline op basis van Marie's nieuwe talkshow die zaterdag werd uitgezonden op Hallmark Channel. De 53-jarige Marie Osmond heeft zelf een lesbische dochter die op 17-jarige leeftijd haar coming-out had. Marie is groot pleitbezorger van homorechten, terwijl de rest van haar Mormoonse familie strijdt tegen het homohuwelijk.

"Ik vind dat mijn dochter alles verdient in het leven waar ze naar verlangt", zei Marie vorige maand op TV. Tuc zei op de bank bij Marie dat hij van jongs af aan overtuigd was van een paar dingen in het leven. "Ik wist dat ik homo was", zei de kersverse vader. "En op een dag wist ik dat ik vader zou worden".

bronnen: Algemeen Dagblad / RadarOnline


Amerikaanse acteur Tuc Watkins 'Uit de Kast'

De Amerikaanse acteur Tuc Watkins, onder meer bekend als de homoseksuele Bob Hunter in de populaire serie Desperate House- wives, is tijdens een televisie-interview uit de kast gekomen. De 46-jarige acteur was afgelopen weekend te gast bij talkshowhost Marie Osmond. Daar zei hij dat hij op jonge leeftijd al wist van zijn geaardheid.

Toch heeft hij lange tijd gewacht om officieel en in alle openheid uit de kast te komen. Directe aanleiding om juist nu met zijn homoseksualiteit naar buiten te komen is het feit dat hij onlangs vader is geworden. Watkins vertelde dat hij de trotse vader is van tweeling Catchen en Curtis die vier maanden geleden werden geboren bij een draagmoeder. Met zijn vaderschap is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Voor zover bekend is Watkins vrijgezel en gaat hij de kinderen alleen opvoeden.

Dat de Amerikaanse acteur juist bij de talkshow van Marie Osmond uit de kast kwam is niet zo verwonderlijk. De 53-jarige Osmond heeft zelf een lesbische dochter en is sindsdien een warm pleitbezorger van homorechten in de Verenigde Staten.

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com