vrijdag 10 mei 2013

COC Rotterdam start met introductiegroepen


              
COC Rotterdam start binnenkort met nieuwe introductiegroepen voor zowel vrouwen / meiden als mannen / jongens. De groep start eind mei. De groepen zijn in het leven geroepen om kennis te maken met anderen met dezelfde gevoelens.

Onderwerpen
Gedurende 6 tot 8 weken komen tal van onderwerpen ter sprake in de groep onder begeleiding van deskundige vrijwilligers. Na een individueel persoonlijk intakegesprek worden de onderwerpen van de avonden vastgesteld. Onderwerpen als coming out, verliefdheid en vooroordelen komen in de groepen zeker ter sprake.

Bij interesse kan contact opgenomen worden met het secretariaat van COC Rotterdam door te mailen aan:  advies@cocrotterdam.nl

bron: KamKrant.nl
         

Introductiegroepen COC Rotterdam van start in mei 2013

Het COC biedt introductiegroepen aan voor mannen en vrouwen die nog bezig zijn met hun coming-out of de draai in hun nieuwe leven nog niet hebben gevonden. De introductiegroepen zijn acht wekelijkse bijeenkomsten op donderdagavond. We willen bij voldoende aanmeldingen beginnen met een groep in de tweede helft van mei.

Introductiegroepen zijn bedoeld om onder deskundige begeleiding eens met andere homo's en lesbische vrouwen te praten over twijfels en gevoelens bij het ontdekken dat je op iemand van hetzelfde geslacht valt. Het kan heel leuk en leerzaam zijn om ook eens de verhalen van anderen te horen. Bovendien leer je aan aantal nieuwe mensen kennen.

Wanneer je interesse hebt om deel te nemen kun je een e-mail sturen naar: advies@cocrotterdam.nl ‼  Natuurlijk kun je hier ook terecht voor meer informatie. Voor dat de groep start wordt met iedereen een kennismakingsgesprek gevoerd.

bronnen: COC.nl / COC Rotterdam