dinsdag 28 mei 2013

Mieke | Gedachtegang


Exclusief voor GaySite.nl heeft Mieke de afgelopen twee weken de roddelbladen uitgeplozen, op zoek naar homo-nieuwtjes. Om de week vult ze deze rubriek en ze laat haar eigen commentaar niet achterwege ... !!!

Lieve lezers,

Vraagt u zich ook wel eens dingen af ?! Ik heb af en toe van die hele rare gedachtes waar ik gewoon niet mee kan stoppen. Wordt er eigenlijk een beetje koekoek van. Een paar voorbeelden: Zou Frans Duijts Engels kunnen spreken ?! Als Amerikanen met rijst gooien bij een bruiloft, gooien Aziaten dan met hotdogs ?! En als je een homo aanrijdt, heb je dan standaard een sterretje in je voorruit ?! Misschien moet ik het advies van mijn lieve winesis maar eens opvolgen en stoppen met een fles wijn als drinkontbijt.

Wie de flessen in de wilgen heeft gehangen is Hans van der Togt. In het verleden dreigde hij met een rechtszaak als iemand maar iets durfde te zeggen over zijn alcoholprobleem, maar nu roept zij van der Togtstrip zelf overal dat hij aan de drank ten onder dreigde te gaan. Naar eigen zeggen zat hij 's ochtends om half 9 al aan de wijn. Mieke ziet het probleem niet. Gelukkig voor 'Het Vat van Fortuin' bracht de Jellinek kliniek uitkomst. Voor Mieke werkt die kliniek zoooo verslavend. Dronken had Hans al geen leuk leven, dus drankvrij zal hij binnenkort wel gaan touw- tjespringen.

Wie dat dan weer doet om fit te blijven is schaatsster Ireen Wust. In 2010 onthulde de schaatskampioene, met een opening van 10.5, lesbisch te zijn. Later vertelde de klapklitschaats spijt te hebben van haar coming out. Ze viel namelijk niet perse op vrouwen, maar op personen. Ook op- blaasbare. Ireen glijdt dus net zo makkelijk op een broodje rosbief als op een gehaktstaaf. Wust aantrekkelijk is ze echter niet. Maar ze is dan ook niet verantwoordelijk voor het hoofd dat ze kreeg, daarentegen wel voor het gezicht dat ze daarbij trekt. Een partner zoeken vindt de Olym- pisch kampioene lastig omdat haar kringetje te klein is. Het advies van Mieke is dan ook om met een vinger te beginnen.

Een dikke vinger had Anouk over voor alle Songfestivalcritici. Na negen jaar haalden we dan eindelijk weer 'ns de finale. Na mislukte pogingen van onder andere de Floppers, het draaiorgel van Sienekut en een verdwaalde indiaan eindigde onze rockbitch op een verdienstelijke negende plaats. Ondanks de jaarlijkse bukkake die over het liedjesfestijn wordt gedeponeerd, durfde de Haagse hamportemonnee haar nek uit te steken. Een wervelkolom hebben we allemaal, maar niet iedereen heeft ruggengraat.

Wie op z'n ruggetje graag weer eens een keertje flink wil worden volgeblafd is Jamai. De gebleekte Idols-ster geeft aan weer toe te zijn aan een relatie waarbij hij veel waarde hecht aan het innerlijk. Neem dan lekker een Golden Reetriever !! Mieke is er namelijk geilig van overtuigd dat als innerlijk belangrijk was, God ons wel binnenstebuiten had geschapen. Ga lekker plezier maken, stop je zwaffelzweepje in gewillige Coentun- neltjes en neem het leven niet te serieus. Je overleeft het lekker toch niet.

En die tijd die je krijgt om op deze aardkloot te mogen rondlopen moet je lekker genieten met een grote G van Glas wijn. Hopelijk kan ik dan die stroom van gekke gedachtes een beetje laten rusten. Hoewel; als konijnenpootjes geluk brengen, wat is er dan met het konijn gebeurd ?!

Dikke kus,  Mieke

bron: GaySite.nl