vrijdag 3 mei 2013

Nieuw Gayfeest in Maastricht | I LOVE BINK

                 
Maastricht komt langzamerhand weer helemaal 'back on the gay map'. Het ene na het andere gave gayfeest steekt de kop op. De meest recente nieuwkomers in de meest zuidelijke provincie: I LOVE BINK op 24 mei. Kaartjes winnen ?! Gay.nl verloot 3x2 tickets. Stuur snel een mailtje aan win@gay.nl met de reden dat jij erbij moet zijn tijdens dit gayfeestje met een zachte g.

Voor deze editie in Maastricht trakteert Headliner Miss Sugaware haar binken op sexy house beats met 'n toefje pop. Met haar sensuele en in- drukwekkende verschijning is zij een van de meest talentvolle vrouwelijke DJ's in de Nederlandse dance scene. Zie onderaan dit artikel vast een preview van de fijne line-up.

'I LOVE BINK' zal regelmatig gaan terugkeren naar Maastricht. "Wees gewaarschuwd, want BINK is stoer, fantasierijk en spraakmakend", aldus de organisatie.

De eerste editie vindt plaats in Ipanema op de Avenue Ceramique, gelegen aan de zuidzijde van de maas in hartje Maastricht. Ipanema is mak- kelijk met de auto te bereiken, daarnaast zijn er diverse parkeergarages en parkeermogelijkheden in de directe nabijheid. Vanaf het Centraal Station van Maastricht is de afstand naar Ipanema ongeveer 1 kilometer, prima te lopen dus.

Vrijdag 24 mei 2013
22:00 - 03:00 uur
Voorverkoop: € 10,=
Leeftijd: 18+
Kluisjes Beschikbaar ‼

bronnen: Gay.nl / SoundCloud.com