donderdag 4 juli 2013

Bioscoop | Een kinder-bioscoopfilm op komst met 'Homoseksuele Ouders' erin

Leuk Nieuws  →  Er is een kinderfilm op komst met daarin homo vaders en lesbische moeders. "The Boxtrolls" bewijst dat er families bestaan in alle vormen en gedaantes. De film komt van Laika, de zelfde animatie studio die eerder een homo personage bracht in de animatie film 'ParaNorman' uit 2012.

Van de verfilming van de 'Here Be Monsters' kinderboeken is door Laika 'n vroege teaser uitgebracht van de te verwachten film: 'The Boxtrolls'. En ook al komt de film pas volgend jaar uit is er nu al een leuke trailer. Deze begint met de woorden: "Soms is er een moeder, soms een vader soms twee vaders, soms twee moeders, soms is er niemand, maar dan zijn er The Boxtrolls".

De 3D stop-motion animatie vertelt over het avontuur van de jongen Eggs. Als wees is hij geadopteerd door de Boxtrolls omdat hij net als zij graag in prullenbakken op zoek gaat naar rommel die hij kan gebruiken. Boxtrolls zijn een verlegen variant op de gewone troll die daarom in kartonnen dozen in het riool van de stad Cheesebridge wonen. De bewoners van de stad geloven dat het monsters zijn die kinderen en dure kaas stelen.

The Boxtrolls wordt geregiseerd door Anthony Stacchi (Open Season) en Graham Annable (Coraline en ParaNorman). De stemmen worden in- gesproken door Isaac Hempstead-Wright (als de jongen Eggs), Ben Kingsley, Toni Collette, Elle Fanning, Jared Harris, Simon Pegg, Nick Frost, Tracy Morgan en Richard Ayoade. The Boxtrolls wordt in september 2014 in de bioscoopzalen verwacht.

bronnen: GayStarNews.com / www.HoLeBi.info / YouTube.com