maandag 19 augustus 2013

Mexico | Homo's kunnen niet trouwen: "Ze kijken elkaar niet aan tijdens seks"


                    
Ana Maria Jimenez Ortiz, lid van de Nationale Actiepartij, een van de drie grootste politieke partijen in Mexico, heeft vorige week haar aanhangers verteld dat homo's niet met elkaar kunnen trouwen omdat ze elkaar niet aankijken tijdens seks.

Dit zei Ana Maria Jimenez Ortiz tijdens een debat waarin werd besproken of het huwelijk opengesteld zou moeten worden voor koppeld van het gelijke geslacht in de Mexicaanse staat Puebla   "Alleen relaties waarbij de twee partners elkaar aankijken tijdens seks, zouden in aanmerking moeten komen om te mogen trouwen". Volgens de niet bijster fantasierijke Jimenez Ortiz is dit niet het geval wanneer twee mensen van het- zelfde geslacht seks hebben.

Ze voegde er nog aan toe dat dit dus ook geldt voor mensen die blind zijn, maar liet in het midden of deze regel ook van toepassing zou moeten zijn op mensen die seks hebben in het donker  Jimenez Ortiz voelt zich in haar uitspraken gesteund door een onderzoek waarin wordt gesteld dat mensen alleen een échte band met elkaar sluiten als ze oogcontact hebben tijdens seks. "Hoe kun je nou fatsoenlijk van elkaar houden als je in bed hetzelfde standje gebruikt als honden" !!

bronnen: Gay.nl / YouTube.com