maandag 26 augustus 2013

SPREEK JE UIT !! → Online onderzoek onder Transgenders tot eind augustus !!


                        
DOE MEE AAN HET ONDERZOEK ONDER TRANSGENDERS EN TRANSSEKSUELEN OVER RELATIES EN SEKSUALITEIT !!

Rutgers WPF - kenniscentrum seksualiteit - doet landelijk onderzoek naar de seksuele gezondheid van mensen die transgender zijn, die trans- gendergevoelens hebben of een transgenderverleden hebben. Herken je jezelf hierin, maar noem je jezelf niet transgender, ook dan kun je mee- doen !!

Door het invullen van de online vragenlijst help je ons en andere organisaties om betere informatie te ontwikkelen en hulp te bieden voor trans- genderpersonen. Met de uitkomsten van het onderzoek krijgen we in beeld of er problemen zijn rondom seksualiteit en relaties, en ook wat er goed gaat. Een voorbeeld van wat wij met onderzoeksinformatie doen, vind je op www.sense.info/transgender.

Deelnemen kan via www.rutgerswpf.nl/spreekjeuit. De vragenlijst kan tot eind augustus worden ingevuld. Uiteraard worden alle antwoor- den van de vragenlijst anoniem verwerkt.

Voor betrouwbare onderzoeksresultaten is 't belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan dit onderzoek. Hiervoor kunnen wij jouw hulp gebruiken. Ken je andere transgenders ?! Deel de link: www.rutgerswpf.nl/spreekjeuit en vraag ze om ook mee te doen !!

bronnen: TransgenderNetwerk.nl / Rutgers WPF