vrijdag 6 september 2013

Paus Franciscus belt een Homoseksuele Jongen (25) in het Franse Toulouse ‼

Paus Franciscus heeft tegen een homoseksuele jongen uit het Franse Toulouse gezegd dat zijn seksuele oriëntatie "geen rol speelt" en dat "iedereen een kind van God is" !!  De paus deed zijn uitspaken tijdens een telefoongesprek met de 25-jarige homoseksuele Christophe Trutino.

Franse media melden vandaag dat de 25-jarige homoseksuele jongen onlangs een brief aan de paus stuurde waarin hij de geestelijk leider zijn seksuele geaardheid toevertrouwde. Ook schreef Christophe dat hij het erg moeilijk heeft met zijn homo zijn omdat hij veel wordt gepest en dat hij zijn geaardheid moeilijk kan verenigen met zijn katholieke geloof. Niet lang na het versturen van de brief werd hij tot zijn eigen verbazing gebeld door paus Franciscus zelf.

De kerkleider heeft, volgens Christophe, een negen minuten durend telefoongesprek gehad met hem. "Hij verzekerde mij dat homoseksualiteit geen enkele rol speelt en dat ik dapper moet zijn", aldus Christophe. "Ieder mens is een kind van God en wij zullen allemaal terugkeren naar God. Alleen God weet wat goed is", aldus de 76-jarige paus volgens de jongeman. Christophe zegt in de Franse media dat hij na het telefoonge- sprek zeer geëmotioneerd was omdat het gesprek verliep alsof hij met een vriend had getelefoneerd. "Hij was zeer vriendelijk en menselijk", aldus de 25-jarige Christophe.

Het Vaticaan wil desgevraagd het telefoongesprek niet bevestigen omdat privé-gesprekken nooit openbaar worden gemaakt maar een woord- voerder van het Vaticaan laat weten dat de paus niet ontkent het gesprek met de homoseksuele jongen te hebben gevoerd.

bron: GaySite.nl