zondag 15 september 2013

USA | Zangeres Cher antwoordde volmondig neen op uitnodiging van Rusland


                    
Amerika – Cher  →  Zangeres Cher heeft volmondig neen gezegd om de openings ceremonie van de komende Olympische winterspelen in Rusland te verzorgen. De zangeres weigerde resoluut omwille van de anti-HoLeBi en Trans-wetten in het land. Cher staat al langer bekend als HoLeBi-vriendelijk en ook Transgenders draagt ze een warm hart toe, wat mede te danken is aan 't feit dat ze een Trans- gender zoon heeft.

Cher liet weten dat degene die haar vroeg haar nog probeerde overtuigen door te stellen dat veel Russen niet achter de anti-LGBT wetten staan die hun overheid invoerde, toch bleef de zangeres bij haar neen. In juni was Cher nog één van de hoofd acts op de 27ste editie van het New York Gay Pride festival.

In het interview vertelde ze ook nog over haar Transgender zoon Chaz. Een paar jaar geleden gaf ze eerlijk toe het in het begin erg moeilijk te vinden dat Chaz Transgender was, maar ondertussen heeft ze er vrede mee, begrijpt ze hem beter en komen ze goed overeen  "In het begin was ik bang voor die grote veranderingen, maar ik heb het van dichtbij mee gemaakt en gezien hoe gelukkig hij werd", aldus de zangeres die in de afgelopen maanden een nieuwe single 'Woman's World' uitbracht, jury was in de Amerikaanse 'The Voice' en een documentaire en een single maakte samen met haar moeder 'Georgia Holt'.

Op 24 september wordt haar nieuwe album 'Closer To The Truth' gereleased in Amerika. Om fragmenten van het nieuwe album te luisteren, ga naar:  www.CherWorld.com → Preview Songs


bronnen: PinkNews.co.uk / www.HoLeBi.info / YouTube.com