zaterdag 26 oktober 2013

USA | Zanger Boy George zet zijn nieuwe CD 'This Is What I Do' op YouTube ‼



Boy George heeft zijn hele nieuwe cd 'This Is What I Do' integraal op YouTube gegooid  De nieuwe cd is vanaf volgende week – 28 oktober 2013 – te koop. Het is de eerste cd met nieuw materiaal die de voormalige zanger van Culture Club in achtien jaar uitbrengt.

De afgelopen jaren bouwde de eens zo excentrieke zanger een succesvolle DJ-carriere uit. Zo draaide hij deze zomer nog op tijdens de afslui- ting van de 'World Outgames' in Antwerpen  Op muzikaal vlak bleef het echter al die jaren stil en haalde Boy George vooral de roddelblaadjes met zijn drugsverslaving die hem onder andere een taakstraf als vuilnisman in New York opleverde. Maar dat hoofdstuk zou Boy George nu he- lemaal hebben afgesloten en de nieuwe cd is daar het bewijs van.

Drank en drugs hebben wel hun sporen achtergelaten op de eens zo zuivere stem van Boy George. De twaalf nummers klinken veel ruwer dan wat we gewend zijn van in zijn tijd bij Culture Club.

De CD 'This Is What I Do' van Boy George is vanaf 28 oktober online verkrijgbaar en ook zijn de album-tracks bij Amazon.com te downloaden. 
          
bronnen: GayLive.be / YouTube.com