zondag 19 januari 2014

Brits Raadslid | "Storm en overstromingen veroorzaakt door Homohuwelijk" ‼


UK    Een lokaal raadslid van de UK Independence Party (UKIP) heeft gezegd dat de recente stormen en overstromingen in Groot- Brittannië veroorzaakt zijn door het besluit het homohuwelijk in te voeren.

David Silvester, actief in de plaats Henley-on-Thames, schreef een brief aan de lokale krant waarin hij uitlegde dat premier David Cameron de stormen en het wateroverlast van de afgelopen tijd over zichzelf heeft afgeroepen.

"Ik heb Cameron in april 2012 geschreven dat er rampen zouden komen als het wetsvoorstel werd aangenomen", aldus Silvester, die uit de Con- servatieve Partij stapte nadat Cameron zijn steun voor het homohuwelijk had uitgesproken. Volgens het raadslid handelde Cameron 'arrogant tegen de Bijbel in'.

Volgens Silvester maakt de Bijbel duidelijk dat 'een christelijke natie die van zijn geloof valt rampen zoals stormen, ziekte en oorlog over zich heen roept'. "Niemand kan tegen de almachtige God ingaan en ermee wegkomen".

Niet de partijlijn
Engeland heeft deze winter last van uitzonderlijk veel stormen en overstromingen. Meer dan 1700 woningen hebben inmiddels schade geleden. Ook de woonplaats van Silvester, Henley-on-Thames, werd getroffen door overstromingen.

Een woordvoerder van de UKIP liet weten dat Silvester zijn mening mag uiten, maar dat dit niet de officiële partijlijn is.


bronnen: AlgemeenDagblad.nl / YouTube.com