vrijdag 28 februari 2014

Paul ter Linden | "Arnoud van Doorn genoot van aandacht van jonge jongens"

► De eerste stevige ruzie is op komst op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen  Paul ter Linden van de eenmansfractie Groep ter Linden heeft naar aanleiding van de anti-homo uitspraken van Arnoud van Doorn stevig uitgehaald naar de ex-PVV'er. In de tijd dat zij nog samen in de PVV zaten, was hij namelijk niet vies van een bezoekje aan homokroegen. "En dat was iets intiemer dan alleen maar praten met elkaar", zegt Ter Linden tegen Pownews.

Daarmee weerlegt Ter Linden dus zonder blikken of blozen dat Moslim Van Doorn helemaal omgeturnd zal zijn met zijn harde uitspraken. "Of ik verbaasd ben dat hij dit zegt ?! Enerzijds wel, anderzijds niet. Niet omdat ik weet dat hij sowieso een klap van een molen heeft gehad en dat er een paar steekjes aan hem los zitten. Wel omdat ik weet wat ik gezien heb. Arnoud van Doorn genoot van de aandacht van jonge jongetjes in de kroegen waar wij waren", aldus Ter Linden.

Ook Inge Vianen van GroenLinks verscheen voor de camera van PowNews. "Van Doorn heeft een goede leerschool gehad voor wat betreft zijn opvattingen over homo's. Bij de PVV discrimineren ze Moslims, nu zijn dat homo's". In principe zegt Arnoud van Doorn hiermee: "Discriminatie tegen Moslims is erg, tegen homoseksuelen is het prima".


bronnen: Dichtbij.nl / PowNed.tv / GeenStijl.nl / YouTube.nl