vrijdag 14 maart 2014

Engeland - Boy George | "Hetero artiesten hebben meer invloed dan HoLeBi's"

Zanger en Deejay Boy George zegt dat heteroseksuele artiesten meer invloed hebben wanneer ze opkomen voor HoLeBi's dan homo en lesbische artiesten die opkomen voor hun eigen gemeenschap, omdat zo zegt hij, men HoLeBi artiesten die opkomen voor andere HoLeBi's al gauw beschouwt als predikers, aldus PinkNews.co.uk.

George sprak recent over de hit 'Same Love' van Macklemore en Ryan Lewis ‼ "Ze zijn heteroseksueel, maar brengen een sterke boodschap in support van het homohuwelijk, die impact op mensen is veel groter omdat ze zelf hetero zijn. Mochten ze homo zijn geweest dan was hun lied nooit zo'n grote hit geworden, en had hun boodschap enkel HoLeBi's bereikt. Maar nu bereikt hun boodschap iedereen. Een boodschap die zegt: iedereen is gelijk, Hetero of HoLeBi, het maakt niet uit wie je bent ‼ Dat is een heel sterke boodschap die nu door veel heteroseksuelen wordt gedeeld".

De zanger gaat verder: "Hetzelfde gebeurde met Lady Gaga en haar song 'Born This Way', ze is hetero, ook al zegt ze vaak dat ze biseksueel is, maar eigenlijk valt ze volgens mij toch meer op mannen, en ik denk dat de meeste haar ook als hetero bekijken ‼ Ook zij brengt 'n sterke bood- schap onder hetero's over gelijk zijn en dat het niet uit maakt of je nu HoLeBi of Hetero of zelfs Trangender bent".

bronnen: HoLeBi.info / PinkNews.co.uk / YouTube.com