dinsdag 29 april 2014

Pakistan | Een 28-jarige seriemoordenaar doodt drie Homoseksuele mannen ‼

De 28-jarige verpleger 'Muhammed Ejaz' uit de Pakistaanse stad Lahore heeft bekend drie homoseksuele mannen te hebben ver- moord. De vader van twee zonen heeft de politie laten weten dat hij de drie van het leven heeft beroofd zodat zij 'het kwaad' niet langer konden verspreiden.

De seriemoordenaar legde contact met zijn slachtoffers via een homo-datingapp. Hij belde ze vervolgens voor een afspraak. Hij gebruikte zijn kennis als verpleger om de homo's te verdoven om ze daarna, door hun nek te breken, te vermoorden. Volgens de politie had de dader met al zijn slachtoffers seks voordat hij ze vermoordde. Maar de dader houdt vol dat hij de stad Lahore wilde behoeden voor een invasie aan homo's en dat hij niet met hen het bed heeft gedeeld. "Er zijn inmiddels overal in Lahore homo's en ze verspreiden het kwaad en veel ziekten. Ze kunnen zichzelf niet beheersen. Daarom heb ik deze taak op mij genomen", aldus de verklaring van de dader.

De drie vermoorde mannen waren allemaal actief op een populaire datingapp voor homoseksuelen. Twee van hen waren rond de vijfentwintig jaar oud. Het derde slachtoffer was net over de vijftig. De afspraak met een vierde potentieel slachtoffer was ook al gemaakt maar voor de moordenaar weer toe kon slaan werd hij opgepakt.

Zie ook:  Pakistaanse paramedicus vermoordde 'duivelse' Homo's  /  Pakistaanse man vermoordt drie mannen om Homoseksualiteit

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com - AFP