zondag 29 juni 2014

Robi Valkhoff – CAOS → Ministerie van OCW ‼ | "LHBT Innovatieprijs 2015" ‼

Wij zijn gevraagd om voor het Ministerie van OCW een programma te organiseren rondom de uitreiking van de LHBT Innovatieprijs 2015. Het programma moet eigenlijk een dezer dagen aan hen voorgesteld worden. Ik ben dus op zoek naar artiesten die daar goed in zouden passen.
Als omschrijving van het programma is het volgende gedefinieerd:
De sociale acceptatie van LHBT in de samenleving moet in een creatieve podiumvorm gepresenteerd worden. De optredens reflecteren de diversi- teit van de LHBT gemeenschap. Alle letters van LHBT worden vertegenwoordigd in de optredens !!  Dans, theater, muziek en inspirerende sprekers maken onderdeel uit van het programma.

Wij hebben wel een aantal ideeën nu op papier staan, maar weten nog niet wie het programma zou kunnen presenteren en of jullie misschien jon- ge artiesten kennen die het leuk vinden om aan een dergelijk avond mee te werken. Een Schrijver - Een Danser - Een Zanger - Een Spreker - Een Sing-A-Song Writer - Etc. ?!

Laat het ons weten. We zouden jou / hen graag in het voorstel opnemen.    Mail naar:  Robi.Valkhoff@caos.nl    Meer informatie:  www.CAOS.nl

Vriendelijke groet,
Robi Valkhoff