zondag 7 september 2014

TV – Vanavond | Kick-off 'Boer Zoekt Vrouw': "Lesbienne, 65-Plusser & Hunk"

Later deze winter is het achtste seizoen 'Boer Zoekt Vrouw' te zien, vanavond is de kick-off. Yvon Jaspers heeft weer tien vrijgezelle boeren gevonden die wel een gokje willen wagen in de liefde. Onder hen een lesbische boerin, een 65-plusser en een boer zo aan- trekkelijk, dat de redactrices van het programma al in katzwijm vielen.
"Meedoen aan Boer Zoekt Vrouw heeft een extreem hoge kans van slagen. Bijna alle boeren vinden de liefde. Is het niet in het programma, dan toch wel snel daarna", vertelt Yvon in het AD. "In dit seizoen komt een 65-jarige boer voorbij. Een vreselijk leuke kerel. Het is best gedurfd dat hij op hoge leeftijd deze stap nog zet".
Ze vertelt aan Spits. "Maar ik wil ook de jongere dames aanraden te kijken, want er zitten nu toch boeren bij… Ik heb eigenlijk maar één tip en dat is: schrijf" ‼
En de vrouwen die niet op het erf van hun droomboer belanden ?! "Natuurlijk wil je die ene boer, maar ook de vrouwen die niet dé vrouw worden, maar bijvoorbeeld op de logeerweek rondhuppelen, zijn vaak aan het eind van de serie toch aan de man. Is het niet met de boer, dan is het wel met een andere man".

Boer Zoekt Vrouw – Zondag 07 september 2014 – 20.20 uur – KRO – NPO 1        ►  Bekijk HIER de kick-off van 'Boer Zoekt Vrouw' ‼

bron: Zappen.blog.nl


TV·Tip – Zondag 07 september 2014 | Boer Zoekt Vrouw → "Boerin Zoekt Boerin"

In het nieuwe seizoen van 'Boer Zoekt Vrouw' gaat voor het eerst een lesbische boerin op zoek naar de liefde. Dat zei presentatrice Yvon Jaspers vrijdagavond in het televisieprogramma Pauw. Jaspers liet Pauw weten het spannend te vinden of de boerin veel brieven zal krijgen. De Belgische versie van het populaire datingprogramma had in 2009 al een lesbische deelneemster.

De Vlaamse boerin Conny van der Veken (43), moeder van drie kinderen, had echter weinig geluk met het vinden van een vriendin. Volgens de Vlaamse omroep VMT hadden wel veel vrouwen een brief gestuurd, maar zeiden die op het laatste nippertje af. Ze zouden door hun omgeving en hun werkgever zijn teruggefloten. Uit angst om hun baan te verliezen, trokken de vrouwen zich uiteindelijk terug.

Het is overigens niet voor het eerst dat het KRO-programma een homoseksuele kandidaat heeft. Twee seizoenen geleden ging homoboer Willem op zoek naar een man. Hij kreeg voldoende brieven en aanzoeken maar tot een vaste relatie kwam het nooit. Wel verklaarde hij in 2012, onder het toeziend oog van miljoenen kijkers, de liefde aan Klaas. Maar dat leidde tot niets.

Het achtste seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaat aanstaande zondag weer van start met een aflevering waarin de boeren, en dus ook de lesbisch boerin, zichzelf voorstellen. Belangstellenden kunnen dan brieven schrijven waarna op zondag 4 januari het programma echt van start gaat.
bronnen: GaySite.nl / YouTube.com