zondag 5 oktober 2014

Rotterdam - Gaycafé 'De Unie' – Video | "Dave Roelvink doucht Gayclub open"

Dave Roelvink nam vrijdagavond een verkwikkende douche in een Gayclub. Kon hij mooi alle problemen van de laatste tijd even van zich af spoelen, aldus RTL Boulevard  → Klik op de Link en bekijk de Video van 'Dave Roelvink' onder de douche ‼
Dave was met stylist 'Fred van Leer' en 'Jamai Loman' aanwezig in Rotterdam, waar het lokale fenomeen 'De Unie' werd heropend.
Het interieur van het pand heeft een ongekende metamorfose ondergaan en is nu een wijn- en lunchbar ‼  In het weekend is het een Gayclub. De zaak beschikt over een 6 meter lang led-scherm, een DJ-booth in de vorm van een preekgestoelte en een heuse douchecabine waarin dansers hun opwachting maken.
Jamai verrichtte de officiële opening. Hij zorgde ervoor dat de douche ging stromen. Aan Dave daarna de taak de douche in gebruik te nemen. Jody Bernal, die een nieuwe carrière heeft gevonden als DJ, probeerde ondertussen de DJ-booth uit.
Dave is verdachte in een geruchtmakende roofzaak en zat daarvoor twee nachten vast. Tot overmaat van ramp verscheen een seksfilmpje van hem online dat was gemaakt in het bubbelbad van de villa waaruit voor een vermogen aan spullen was ontvreemd.
Korte tijd later belandde Dave opnieuw in de cel op verdenking van aanranding tijdens een stapavond in Amsterdam. Ook kwam de zoon van Dries negatief in het nieuws met berichten over rijden onder invloed van alcohol en rijden nadat zijn rijbewijs was ingenomen.

Zie ook:  Dave Roelvink onder de douche in Gayclub  /  Dave Roelvink halfnaakt in Gayclub  /  Dave Roelvink doucht Gayclub open
bron: RTL·Nieuws.nl - RTL Boulevard / SBS6.nl - ShowNieuws