maandag 10 november 2014

Argentinië – De Roze Wildernis | "Deelnemers 'De Roze Wildernis' zijn ziek" !!


De deelnemers van het nieuwe KRO-programma 'De Roze Wildernis' hebben al met diverse tegenslagen te maken gehad ‼  Op de heenweg naar Argentinië zaten ze vast op een vliegveld en nu heerst de hoogteziekte onder enkele deelnemers en crewleden.

Voor het programma 'De Roze Wildernis' vertrokken eind vorige maand vier homoseksuele jongens en hun vaders naar Argentinië, om onder lei- ding van Arie Boomsma door de jungle te trekken. Doel: "De moeizame band tussen vader en zoon te versterken".
Tijdens de tocht voeren de jongens en hun vader samen opdrachten uit om nader tot elkaar te komen en de oorzaak van hun onderlinge proble- men te onderzoeken. Lukt het hen om begrip voor elkaar te krijgen en het einddoel, de uitbundige 'Gay Pride in Buenos Aires', te bereiken ?!

Om dit doel te bereiken waren de deelnemers afgelopen dagen op grote hoogte in de Argentijnse bergen. Boomsma uit via Twitter zijn zorgen over de vier homo's, hun vaders en enkele collega's. Bijna allemaal ziek uit de bergen gekomen. Ook bij de crew veel malaise. Hoogteziekte, teken, diarree, koorts. Volgens de presentator zijn het "pittige tijden" maar zetten ze door.
De serie van 8 afleveringen die gemaakt wordt over de reis start op dinsdag 23 december om 20.25 uur bij de KRO op NPO 3.

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com


    ◄  Promo / Oproep:  KRO - Arie Boomsma - 'De Roze Wildernis'