vrijdag 14 november 2014

Ierland ‼ | Actie: "Red de Homoseksuele fokstier 'Benjy' van het slachthuis" ‼

Benjy komt uit een lijn van prijswinnende stieren en een Ierse boer kocht het dier met de hoop ermee te fokken. Klein probleempje: "Benjy blijkt alleen maar op andere stieren te vallen en niet op koeien", aldus PinkNews.co.uk.

"Benjy is getest en lichamelijk was alles helemaal goed, dus 't moest iets anders zijn". De boer was in eerste instantie sceptisch over de mogelijk- heid dat de stier homoseksueel was, maar nadat hij advies had ingewonnen moest hij zich er toch bij neerleggen: "Benjy is Gay". Daarom besloot de boer Benjy aan het slachthuis te verkopen.
Het Animal Rights Action Network berichtte over de zaak. TheGayUK pikte dit op en zette een fundraiser op om Benjy te redden van het slachthuis. "Jouw geld zal ons helpen om Benjy te redden van zijn eigenaar, hem door de dierenarts te laten verzorgen en naar het 'Hillside Sanctuary' te ver- plaatsen. Hier zorgen ze al sinds 1995 voor lijdende boerderijdieren".
Bekijk hieronder het filmpje waarin 'TheGayUK' oproept om geld te doneren. Mocht je met Benjy te doen hebben, dan kun je HIER geld doneren om hem te redden.

Zie ook:  Red 'Benjy' ... De 'Homo-stier'  Benjy de Homo-stier wordt gered ‼  /  Homoseksuele fokstier toch gered

bronnen: Gay.nl / PinkNews.co.uk / YouTube.com