donderdag 4 december 2014

Maastricht - Onno Hoes | "Onno Hoes druk met Toyboy" → Onno·gate - Part II

Maastricht is opgeschrikt door de 20-jarige 'Robbie Hasselt' uit Almere die privé-berichten van burgemeester 'Onno Hoes' online heeft gepubliceerd. Deze berichten zijn zodanig schandalig dat de fractievoorzitters van de Maastrichtse gemeenteraad gisteren- avond in spoedoverleg zijn gegaan. PowNews kwam gisterenavond met beelden van hun uitstapjes.
De spoedvergadering werd achter gesloten deuren gehouden.

Zakelijke agenda
De jongen plaatste op zijn website allerlei WhatApp-berichten die hij kreeg van de burgervader van Maastricht. Hierin wordt onder andere inzicht gegeven in diens zakelijke agenda. De berichten zijn tevens niet vrij van seksuele toespelingen.
De jongen publiceerde de screenshots naar eigen zeggen omdat hij het niet oké vindt dat Hoes de hele tijd lekker met hem zit te appen terwijl Maastricht in brand staat. "In Maastricht is tijdens de periode waarin ik veel berichtjes kreeg van hem en tevens afsprak met hem veel gebeurd. Hij kwam in opspraak omdat hij niet actief was, terwijl de criminaliteit steeg. Actief was hij zeker met mij. Het zal mij benieuwen of hij de bonnentjes van de Lunch en Dinner heeft ingediend als zakelijke declaratie bij de Gemeente", pende de jongen op zijn weblog.
'Ik heb niks met Onno Hoes gedaan'
Overigens wil de brave burger benadrukken dat hij, ondanks dat Hoes het duidelijk wel zag zitten, geen intieme handelingen met de burgemeester heeft uitgevoerd.
De gemeente heeft gisterenavond gevraagd of deze beweringen waar zijn, schrijft 1Limburg.

Kijk hieronder naar het PowNews-fragment om te zien hoe Onno gezellig op stap gaat met de jongen.

Zie ook: 
Dates Onno Hoes zijn stiekem gefilmd  /  Date Onno Hoes met Robbie Hasselt stiekem gefilmd     
Spoedberaad over uitlekken privé-berichten Onno Hoes  /  Doodenge toyboy stalkt Onno Hoes
Onno Hoes heeft weer een 'toyboy'   /  Onno Hoes - Schokkend: Onno Hoes lijkt net een mens 
bronnen: PowNed.tv / YouTube.com
  

                       

Robbie Hasselt: "Onno Hoes moet zich aan normen en waarden houden"

'Robbie Hasselt' wil met zijn verborgen camera-actie de normen en waarden van 'Onno Hoes' aan de kaak stellen. "Ik vind dat hij zich niet aan de belofte met de raad heeft gehouden. Zeker als burgemeester moet je je aan de normen en waarden houden", zegt Robbie. Onno werd door Robbie met een verborgen camera gefilmd tijdens een date. De burgemeester deed een aantal opmerkelijke uitspraken. Mogelijk komt de politieke carrière van de burgemeester in gevaar.
bron: RTL.nl - RTL Late Night

http://www.rtl.nl/rtl-late-night/#!/321877/video/754d5287-633c-7039-93e2-97c1c960f31b-onno-hoes-moet-zich-aan-normen-en-waarden-houden/



















◄  Klik op de afbeelding en bekijk de video op de website van RTL.nl