maandag 16 maart 2015

Dolce & Gabbana halen zich wereldwijd woede Homogemeenschap op de hals

Het beroemde Italiaanse modeduo Dolce & Gabbana heeft zich niet geliefd gemaakt bij de internationale homogemeenschap met uitspraken in een interview in het Italiaanse blad Panorama.

Ze zeggen dat alleen heterokoppels kinderen zouden kunnen opvoeden: "Het enige goede gezin is een traditioneel gezin. Voortplanting moet een daad van liefde zijn, niet in buisjes, zaad uit een catalogus of gehuurde baarmoeders".

Het duo – zelf homoseksueel – sprak zich eerder ook al tegen het homohuwelijk uit. Homo's en lesbiennes over de hele wereld zijn woest. De hashtag #BoycottDoceGabbana was in no-time trending op Twitter. Popster Elton John riep net als veel roze organisaties LHBT's op om kleding van het illustere duo voortaan in de schappen te laten hangen.
"Wij gaan ons geld niet uitgeven aan grote bedrijven die discriminatie bepleiten", meldde de Italiaanse equivalent van het COC. Het onderwerp kwam in het interview ter sprake, omdat Dolce & Gabbana hun nieuwe wintercollectie hebben opgedragen aan moeders over de hele wereld.
Zie ook: 
bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com