vrijdag 13 maart 2015

Duitsland - Berlijn - Nasser (18) | "Homofobe vader bedreigt z'n Homozoon" ‼

Een rechtbank in de Duitse hoofdstad Berlijn heeft donderdag de vader en twee ooms van een 18-jarige homoseksuele jongen veroordeeld tot een geldboete. De drie mannen moeten ieder 1350 euro betalen omdat ze de jongen hadden bedreigd en ontvoerd om hem in vaderland Libanon uit te huwelijken aan een vrouw.

Nasser El-Ahmed (Video) werd door zijn vader en twee van vaders broers onder dwang meegenomen naar Libanon om hem daar gedwongen te laten trouwen met een vrouw. De vader accepteerde de geaardheid van zijn zoon niet. De jongen werd tevens gepest door de ooms die ook, in opdracht van vader, hem regelmatig bedreigden. Zo werd hem gezegd dat als hij homoseksueel zou blijven hij met benzine zou worden overgoten en in brand zou worden gestoken. Ook zou hij met kokend heet water worden overgoten en vervolgens zouden de ooms zijn keel doorsnijden als hij zich niet tot hetero zou 'bekeren'.

De jongen (Duits artikel) zou door de drie daders per auto naar Libanon worden gebracht maar in Bulgarije werden ze aangehouden. De jongen deed aangifte en de vader en zijn broers moesten zich donderdag voor de rechter verantwoorden. Deze achtte de mannen schuldig aan ontvoering en bedreiging en veroordeelde hen tot een geldboete van 1350 euro ieder. Nasser El-Ahmed laat in de Duitse media weten blij te zijn met de veroordeling van zijn vader en ooms. "Wat ze mij hebben aangedaan mocht niet onbestraft blijven. Voor mij is het boek nu gesloten", aldus de homoseksuele tiener die tevens laat weten dat hij als trotse, openlijk homoseksuele jongen zijn plek in Berlijn heeft gevonden.

Zie ook: 
Familieleden mishandelden en ontvoerden jongen na zijn coming-out  /  Na dwanghuwelijk en mishandeling is Nasser trotse Homo  

bronnen: GaySite.nl / Welt.de / YouTube.com