donderdag 26 maart 2015

Maastricht - Pink Party → 11/04 | Doek valt voor Pink Party in La Bonbonnière

Maastricht mag zich dit jaar dan wel Roze Stad noemen, op uitgaansgebied valt er voor de roze medemens steeds minder te beleven. En nu valt ook nog het doek voor Pink Party in La Bonbonnière. Sinds oktober 1999 was Pink Party Maastricht twee keer per jaar vaste gast in voormalige Stadsschouwburg, maar op 11 april voor het laatst. Dat betekent niet dat het uit is met de pret: "Pink Party is naarstig op zoek naar een nieuwe locatie".
"Om het Bonbonnière-tijdperk in kleurrijk af te sluiten zullen we een ontzettend gave Pink Party neerzetten", belooft de organisatie. Maastricht is in 2015 het gehele jaar de "Roze Hoofdstad van Nederland", onderdeel hiervan is de Roze Zaterdag op 20 juni 2015, 'Maastricht Colours You' en de 'Roze week'. Deze Pink Party zal dan ook in het teken staan van Maastricht Colours You.
Een aantal oude bekenden van 32 geslaagde feesten op deze locatie zal dan ook weer acte de présence geven. Zo komen 'DJ Veering & 'MC Divine' weer langs om het dak van de theaterzaal af te feesten. Verder is 'El Barto' ondertussen wel resident DJ van Pink Party te noemen en mag hij dus ook zeker niet ontbreken. Daarnaast staat er een optreden van 'Koonian and the Spaceboys' gepland, die ons gaan meenemen naar een andere planeet met hun dansbare, soms gekke, popsongs. Natuurlijk is er ook weer gedacht aan het nodige entertainment ‼
Ook komt een aantal DJ's de Spiegelzaal vullen, die nieuw zijn voor Pink Party, maar niet onbekend bij de bezoekers, zoals niemand minder dan '2Dirty' die in de afgelopen jaren in meer dan tien landen op alle grote festivals en clubs hebben gedraaid, als knallende afsluiter van deze avond. Daarnaast heeft 'DJ Admin' een plekje in zijn agenda kunnen vinden om op 11 april in Maastricht achter de knoppen te klimmen. Als opening zal 'DJ Zer0' zal een herkenbare doch verrassende set neerzetten.
Pink Party vindt plaats 11 april 2015 van 22.00 tot 04.00 uur in La Bonbonnière, Achter de Comedie 1 te Maastricht .
De kaarten kosten in de voorverkoop € 13,50 excl. fee. Deze zijn verkrijgbaar via Pink-Party.nl of via PinkTix.nl. COC leden betalen € 10,00.

Kaartverkoop aan de deur is € 17,50 ... maar slechts beperkt beschikbaar.

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com