donderdag 9 april 2015

USA - Showbizz | Zanger 'Barry Manilow' trouwt met zijn manager 'Garry Keif'

De 71-jarige zanger 'Barry Manilow' is tijdens een kleine ceremonie in Palm Springs getrouwd met zijn manager 'Garry Keif'. Het stel had ongeveer 30 personen uitgenodigd voor een lunch, maar dat bleek later een verrassings-trouwerij te zijn, zo laat People.com weten.

"Barry is op een punt in zowel zijn leven als zijn carrière dat het hem eigenlijk niets meer kan schelen wat mensen denken", aldus een bron aan People.com. "Hij is verliefd en gelukkig".

Manilow is al meer dan 40 jaar een superster. Gedurende die periode heeft hij nooit ontkent homoseksueel te zijn, maar hij heeft het ook nooit bevestigd. Tot dit huwelijk dus met Garry Keif, al sinds jaar en dag zijn manager. Manilow begon zijn carrière als de pianist van Bette Middler.

Daarna volgden vele hits waaronder 'Mandy', 'Looks Like We Made It', 'I Made It Through the Rain', 'Can't Smile Without You', 'Tryin' to Get the Feeling', 'Weekend in New England' en natuurlijk de wereldhit 'Copacabana'. Manilow tourt momenteel over de wereld met wat hij zelf noemt zijn 'farewell tour'.

Zie ook:  Amerikaanse zanger komt met huwelijk Uit de Kast  Barry Manilow trouwt met zijn manager

bronnen: GaySite.nl / People.com / YouTube.com