vrijdag 5 juni 2015

Amerika - Texas – 'Onderzoek' | "Veel koffie drinken maakt je penis sterker" ‼


Drink jij twee of drie koppen koffie per dag ?! Dan doe je het goed. De kans dat je een erectieprobleem krijgt is hierdoor vele malen minder dan bij mannen die totaal geen koffie drinken.

Ongeveer 4000 mannen deden mee aan een onderzoek van de universiteit van Texas. Na het invullen van een vragenlijst over hun drinkgewoontes bleek dat mannen die twee of drie koppen koffie per dag drinken (dat is 85 tot 170 mg cafeïne) 42% minder klachten hadden over het krijgen van een erectie.

Door de cafeïne in de koffie raken je spieren in de penis ontspannen en kan het bloed er dus makkelijker doorheen.

bron: HoLeBi.info 


USA - Universiteit van Texas - 'Onderzoek' | "Erectieproblemen ?! ... Drink twee kopjes koffie" ‼

Goed nieuws voor alle mannen die twee á drie kopjes koffie per dag achterover slaan: "de kans dat jouw penis moeilijk een erectie krijgt is een stuk kleiner dan bij mannen die geen koffie drinken". Uit een studie van de University of Texas is gebleken dat het drankje een natuurlijke viagra is, meldt Metro.co.uk

In totaal deden 4000 mannen mee aan het onderzoek, die elk een vragenlijst moesten invullen over hun drinkgewoontes wat betreft koffie, thee en frisdrank. Eén vraag ging over de verhouding tussen het aantal kopjes koffie en erectieproblemen die mannen wel of niet hebben in bed. Dit bleek dus allemaal hartstikke mee te vallen.

Wondermiddel
Dat koffie een positieve werking heeft op het mannelijk seksleven heeft allemaal te maken met het wondermiddel cafeïne: mannen die tussen de 85 en 170 milligram tot zich nemen hadden zo'n 42 procent minder klachten over erectieproblemen. Voor de echte koffie-addicts die 171 tot 303 milligram cafeïne drinken per dag is dit 39 procent.

Relaxt
Hoe het kan dat mannen 'm beter omhoog krijgen als ze koffie achter hun kiezen hebben ?! Cafeïne maakt de spieren in de penis relaxter, waardoor het bloed er makkelijker doorheen kan stromen. En zoals we allemaal weten: "dit zorgt natuurlijk voor de nodige opschudding daar beneden". 


Dus dames én heren, mocht je nog inspiratie nodig hebben voor de verjaardag van jouw vriend: "geef hem dit jaar een Starbucks giftcard cadeau. Voor je eigen bestwil" ‼

Sommige mensen draaien nog wel eens door als het over koffie gaat. Deze man ejaculeerde in een koffiekop van een collega en deze jongen dacht grappig te zijn door alcohol in de koffie van zijn docent te doen.

bron: WTF.nl