dinsdag 2 juni 2015

Een jonge Indiase Homo gedwongen tot seks met zijn moeder ter 'genezing' ‼

Een tiener in India zou gedwongen zijn tot seks met zijn moeder ‼ - De reden ?! - Het zou hem 'genezen' van zijn homoseksualiteit. Dat meldt de Times of India.

Volgens LGBT Collective, een vereniging die zich inzet voor de rechten van lesbiënnes, homo's en transgenders in India, zijn ouders soms zo radeloos, dat ze 'corrigerende verkrachtingen' regelen in hun eigen omgeving.

Seks met bijvoorbeeld neven en nichten of zelfs ouders zou een poging zijn om tieners te genezen van homoseksualiteit. Een jongen van wie vermoed werd dat hij homoseksueel zou zijn, werd zelfs gedwongen tot seks met zijn moeder.

Een woordvoerder van de vereniging spreekt van ten minste 15 meldingen in de afgelopen vijf jaar, maar stelt dat veel meer slachtoffers zijn. Jongeren zouden uit schaamte en angst om verstoten te worden geen aangifte doen .

Strafbaar
Vanaf 2009 werd het verbod op homoseksualiteit in India opgeheven, maar in 2013 is het weer strafbaar gesteld. In de wet staat dat een homoseksuele relatie een 'tegennatuurlijk delict' is dat met tien jaar cel kan worden bestraft.

Zie ook: 


bronnen: RTL·Nieuws.nl / YouTube.com