maandag 15 juni 2015

USA – Tylenol | "Bedrijf achter pijnmedicatie toont HoLeBi's in reclame-video"

HoLeBi's én Transgenders in reclame. Nog niet alledaags maar steeds meer bedrijven begrijpen dat ook HoLeBi's een mooie doelgroep zijn om hun producten bekend te maken. Daarnaast toont een bedrijf met het inschakelen van LGBT's in reclame-video's dat zij ook HoLeBi en Trans-vriendelijk zijn.

Ook het Amerikaanse 'Tylenol', een medisch bedrijf dat onder andere de pijnmedicatie met Paracetamol op de markt brengt toont in zijn nieuwste reclame HoLeBi's. In de video zie je homo papa's, en een lesbisch koppel dat samen naar het schoolprombal gaat. Verder zitten er in de video nog een interraciaal hetero-koppel en vraagt men wat is een familie ?!

Manoj Raghunandanan, senior marketing director van Johnson & Johnson's McNeil Consumer Healthcare (the company which markets Tylenol), zegt dat het belangrijk is dat alle soorten gezinnen aanbod komen in de reclame campagne. Leuk detail is het feit dat niemand minder dan Director Dustin Lance Black (vriendje van Topsporter Tom Daley) mee werkte aan de video.

Zie ook:  Koekjes-bedrijf 'Pozuelo Familia Cookies' toont Homo papa's in reclame  /  Costa Rica | "Homogezin in reclamespot"

bronnen: HoLeBi.info / HuffingtonPost.com / YouTube.com