woensdag 12 augustus 2015

Amsterdam Gay Pride 2015 | Video – A'dam Gay Pride: "Official Aftermovie" ‼

Negen dagen lang. Meer dan 160 evenementen, waaronder de wereldberoemde Botenparade. De Amsterdam Gay Pride 2015 was dit jaar een ongekend succes met een record-aantal bezoekers. Extra nagenieten van het bruisende festival met boodschap is vanaf nu ook mogelijk met de officiële 'After Movie' van de Amsterdam Gay Pride. 

Thema van de Amsterdam Gay Pride was 'Share': de organisatie roept dan ook eenieder op om de after movie vooral te delen … ‼ De Amsterdam Gay Pride wordt georganiseerd om aandacht te blijven vragen voor de mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en gelijkheid van LHBT's in het bijzonder, waar ook ter wereld. Immers, iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn en te houden van wie hij/zij wilt.

De Amsterdam Gay Pride is een groots feest en tegelijkertijd een indrukwekkend pleidooi voor de emancipatie van de homo-, lesbo- bi- en transgemeenschappen. De organisatie is inmiddels begonnen met de editie van 2016. Een bijzonder editie vanwege de organisatie van Europride en Roze Zaterdag. In 2016 staat Amsterdam namelijk – 15 dagen, 3 weekenden – in het teken van gelijke rechten in Nederland, Europa en de wereld.

Meer informatie:  www.Pride.Amsterdam

Zie ook:  Amsterdam Gay Pride 2015: "De After Movie"  /  Videosnack | "Aftermovie Amsterdam Gay Pride"

bronnen:  Gay.blog.nl / YouTube.com


**  De officiële Aftermovie van Stichting 'Amsterdam Gay Pride' is van YouTube verwijderd → Vandaar deze twee video's ‼