zondag 6 september 2015

Australië – Showbizz | Acteur 'Troye Sivan' komt met videoclip van de hit Wild

De 20-jarige Australische jeugdacteur, model en singer-songwriter 'Troye Sivan' heeft de eerste video van zijn Blue Neighbourhood trilogie uit gebracht met 'Wild'. De videoclip van de hit (Wild) van Sivan toont het verhaal van twee jongens die samen opgroeien en verliefd worden op elkaar.

De videoclip gaat verder in op alle problemen die de jongens op hun pad naar geluk en aanvaarding tegenkomen. Er zijn nog twee delen op komst die later zeker ook in het nieuws zullen komen. Troye kwam op 15-jarige leeftijd uit de kast en twee jaar geleden deed hij dat ook op YouTube. Hij krijgt vooral lovende kritiek op deze prachtige videoclip die eindelijk ook eens liefde tussen twee jongens toont.

Eerder speelde hij al de jonge James Howlett in de X-Men-film 'X-Men Origins Wolverine'. En speelde ook de hoofdrol in de drie 'Spud films'. Sivan werd geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika maar verhuisde nadien met zijn ouders, broer en zus naar Perth, Australië. Hij is Joods en werd thuis onderwezen. Zijn tweede naam is Sivan, die hij als zijn artiestennaam gebruikt.

Zie ook:  Muziek | "Blue Neighbourhood Part 1/3 → Troye Sivan - WILD"  /  Twee verliefde jongens in videoclip van Troye Sivan

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com – Vevo