dinsdag 13 oktober 2015

USA - Commercial | "Gay Vaders in Campbell's 'Darth Vader' soep commercial"


Het Amerikaanse soepmerk Campbell's Soups heeft een commercial gelanceerd, waarin een homokoppel met hun zoon soep aan het eten zijn. In de commercial spelen David Monahan en Larry Sullivan een koppel die hun zoon soep voeren door de 'Star Wars' figuren Darth Vader en Chewbacca na te doen. 

Nadat de reclamecampagne van Campbell's Soups gelanceerd werd, stonden de homofoben in deze wereld alweer op hun achterste benen.
De - té lieve - reclame draait namelijk om een écht homoseksueel koppel en hun zoon.  

De reclame die gericht is op de nieuwe Star Wars-film: The Force Awakens, toont een homokoppel dat in het echte leven ook daadwerkelijk met elkaar getrouwd is. Wanneer één van de vaders tegenover zijn zoon zegt: "Cooper, I am your father", springt de andere vader op. Hij probeert het duistere Star Wars-karakter (Darth Vader) eveneens na te doen en richt zich tot zijn zoon: "No, no, no: I am your father"

De reclame eindigt met de slogan: "Campbell's Soups are for real, real life". En precies dat tonen ze dan ook aan ‼ Het echte leven gaat niet altijd over een moeder en een vader: het kan ook gaan om een vader en een vader óf een moeder en een moeder ‼ Niet vreemd dus dat de hashtag #RealRealLife in het leven is geroepen.

Zie ook:  Campbell's jaagt conservatieven op de kast met commercial

bronnen: OUT.tv / GossipGay.nl / YouTube.com