donderdag 10 december 2015

Utrecht | Ophef over 'Homopropaganda' WE → WE slaat terug naar Homohater


Utrecht – WE Fashion  →  Op Twitter is veel ophef ontstaan over een twitteraar die zich opwindt over 'homopropaganda' in een WE-filiaal in Utrecht.

"Homopropaganda in @WEfashion #Utrecht. Je hangt als winkel toch ook geen abortusposters op om kleding te promoten" ?! plaatste het account @Bijbel_Urk donderdag op Twitter met daarbij een foto van een poster in de winkel waarop drie mannen staan. De tekst op de foto verduidelijkt dat het om een zoon gaat die zijn nieuwe vriend aan zijn vader voorstelt.

Homopropaganda in @WEfashion #Utrecht. Je hangt als winkel toch ook geen abortusposters op om kleding te promoten ?!
pic.twitter.com/Yorhq7QenL  —  Bijbel&Schepping (@Bijbel_Urk) December 10,2015



De tweet maakte een hoop reacties los. "Het is over een paar weken 2016. Behalve op Urk" ‼, schrijft een van hen. "Jullie leven schijnbaar nog in het stenentijdperk" ‼

Het leek even of ook WE zelf reageerde op de commotie. "Het spijt ons dat u helemaal naar Utrecht moest komen om te leren hoe divers de mensheid is. We overwegen nu een filiaal op Urk", schreef @WE_fashionNL, tot groot genoegen van veel twitteraars. Het gaat echter niet om het officiële account van de modeketen.


De echte WE reageerde later op Twitter: "Wij heten WE, dat zegt genoeg. #GetTogether"


Zie ook:  
Ophef over 'Homo·propaganda' WE   Homoposter van WE Fashion | Campagne: "WE Get Together"  /  WE Fashion | Online Shop    
WE Fashion haalt 'Homoposter' niet weg  /  WE Fashion laat poster lekker hangen  /  Kledingketen WE laat 'Homoposter' hangen

bronnen: Telegraaf.nl / Twitter.com – WE Fashion / YouTube.com