vrijdag 25 december 2015

VS - Universiteit van Indianapolis – Onderzoek | "Van snoepen word je Homo"

De Amerikaanse University of Indianapolis deed onderzoek naar het effect van kleurstoffen en jawel: "Er werd een verband gevonden tussen de stoffen en homoseksualiteit".

Dat de stoffen schadelijk kunnen zijn voor je lichaam was al eerder bekend. Groene kleurstof kan voor blaasproblemen zorgen en mag in Europa niet verwerkt worden in voedsel. Ook de rode kleurstof karmijn, afkomstig van schildluis, heeft negatieve effecten. Het zou zelfs kunnen zorgen voor beschadiging van chromosomen.

Bij gele kleurstof treffen we hetzelfde probleem. Echter heeft deze stof invloed op één soort chromosoom in het bijzonder: de chromosomen die bepalend zijn voor je seksualiteit. Bepaalde hormonen worden in verhoogde mate aangemaakt wanneer je de kleurstof binnenkrijgt.

Met dit in ons achterhoofd, worden vragen over aangeboren homoseksualiteit lastiger. Misschien is je voorkeur voor hetzelfde geslacht wel ont- staan door de hoeveelheid gele winegums die je vroeger at, of was je moeder tijdens haar zwangerschap een enorme fan van snoepbanaantjes.

Mommy's-to-be met een gay kinderwens: "Jullie weten wat je te doen staat" ‼

Zie ook:  Onderzoek | "Van kleurstoffen wordt je Homoseksueel"

bronnen: OUT.tv / Foodlog.nl  (onderstaande foto)