vrijdag 5 februari 2016

Hallmark – Valentijn | "Homo- en Lesbi-koppel in Hallmark Valentijnsreclame"

Hallmark – Valentijnsdag  →  Speciale Kaartjes gigant Hallmark komt opnieuw met een leuke campagne. Dit keer naar aanleiding van Valentijn met daarbij twee reclame video's. De eerste met daarin een homo-koppel, de tweede met een lesbisch-koppel.

De 2 video's zijn een onderdeel van de campagne #CareEnough waarbij in verschillende video's allerlei mogelijke koppels worden getoond. In elke video geeft één van de partners aan de andere een kaartje waarmee ze laten zien hoeveel de andere voor hem of haar betekend, met als afsluiter een kus. De koppels uit de video's van dit jaar zijn trouwens in het échte leven ook koppels. De mannen zijn Jason en Robert, twee fie- re homo papa's. De vrouwen zijn LaParis en Karisia.

Het is niet voor het eerst dat Hallmark ook HoLeBi's in zijn reclames gebruikt  Eerder zat er ok al een lesbisch koppel in een Valentijnsreclame video, en vorig jaar toonde men voor het eerst ook een transgender in een video naar aanleiding van moederdag. De kaartjes van Hallmark, die je op veel plaatsen in de wereld kan kopen, hebben sinds jaren ook HoLeBi-onderwerpen, zoals kaartjes voor een lesbische moederdag, of homo vaderdag, homohuwelijk of lesbisch huwelijk, enz.


bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com