donderdag 15 september 2016

Berlijn → Voor de Kunst | Mischa Badasyan had in 1 jaar seks met 365 mannen

Duitsland – Berlijn  →  Voor een kunstproject had 'Mischa Badasyan' een jaar lang elke dag seks met een andere man  "Ik ben er een beetje verknipt van geraakt", zegt hij zelf.

Mischa Badasyan wilde weten wat het met je doet als je iedere dag seks hebt ... en dan niet met dezelfde persoon ... of een paar verschillende, NEE: "elke dag een ander".

Hij noemde zijn project 'Save The Date'. De 28-jarige Badasyan is in Rusland geboren en woont nu in Berlijn. Zijn seksuele ontmoetingen regel- de hij op straat, nadat hij was gestopt met Grindr en Scruff. Daar kreeg hij teveel negatieve reacties te verduren.
                                                 
                             
Zijn sekspartners varieerden van prostitués tot een 76-jarige journalist – een hetero man die het weleens met een andere man wilde proberen –etc   Hij merkte al snel dat de seks steeds emotielozer werd en dat hij op zoek moest naar manieren om het nog spannend te maken, vertelt hij in een interview met Vice  "Op een gegeven moment moest ik geweld gebruiken om er nog van te kunnen genieten. Ik sloeg mensen. Ik werd een machine".

Na afloop van zijn project is de manier waarop hij met seks omgaat compleet veranderd.  Hij heeft geen dates meer en de enige manier om van seks te genieten is als voyeur in mannen WC's. Af en toe pikt hij hetero- en bi-mannen op of jongens die nog niet weten of ze gay zijn of niet.

Het ultieme gevoel dat hij beleefde aan het hele project bleek uiteindelijk eenzaamheid te zijn. Badasyan maakte de volgende beelden die horen bij zijn project:
bronnen: Winq.nl / YouTube.com / Vimeo.com