vrijdag 20 januari 2017

Een online comedy·serie over He's en Ho's | Mannen onder elkaar in HeHoBros

VPRO  →  Een nieuwe online comedyserie, geregisseerd door Albert Janvan Rees, waarin de twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing de één hetero en de ander homo elkaar wekelijks bijpraten over hun leven en relatie. Hoe werkt een vagina eigenlijk – Sturen heterostellen elkaar selfies van hun geslacht ?!  En is Enzo Knol niet veel meer een naam voor een stripfiguur ?!

Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing kunnen elkaar alles zeggen en vragen. Elke week komen ze samen in hun favoriete restaurant.  Tussen 't eten, drinken en flirten met de serveerster door, praten de twee beste vrienden over hun leven en relatie.
                               
                                         
► Ondanks het feit dat Pepijn Schoneveld hetero is en Kevin Hassing homo, zijn er veel overeenkomsten. Beiden worden jaloers, zijn onzeker over hun lichaam en moeten concessies doen om hun relatie gezond te houden  Maar er zijn ook verschillen tussen de 'homo- en heterowereld'. Sommige zijn waar en sommige zijn enkel gebaseerd op vooroordelen  Zijn homo's echt meer bezig met seks ?!  En wie is in beide relaties 'het vrouwtje' ?!  De vrienden bespreken ook deze stigma's

De situaties zijn uit het leven gegrepen en de gesprekken zijn precies zoals Kevin Hassing en Pepijn Schoneveld ze ook in het echt met elkaar hebben.  De vrienden vertellen elkaar de waarheid, komen voor elkaar op en zijn vooral niet te beroerd om zichzelf en de ander voor gek te zet- ten.

Vanaf 3 februari elke vrijdag om 17.00 uur op het VPRO YouTube-kanaal en op VPRO.nl/HeHoBros

Zie ook:
bronnen: GaySite.nl / Twitter.com – Media Nieuws /  YouTube.com